Skip directly to content

lyrica app

KipuApu-mobiilisovellus

Mikä KipuApu on?


KipuApu on hoidon aloitusta tukeva ilmainen mobiilisovellus neuropaattisesta kivusta kärsiville Lyrica-potilaille. Sovellus ohjaa Lyrican oikeaan käyttöön ja auttaa hoitoon sitoutumisessa. KipuApu sisältää 30 päivän tukiohjelman, joka ohjeistaa käyttäjää lääkkeen käytössä ja kivun hallinnassa hoidon aloitusvaiheessa.

Lataa ilmainen KipuApu-sovellus App Storesta tai Google Play Storesta

App Store Google Play

Ominaisuudet

Päivittäisvinkit


Sovellukseen kuuluva tukiohjelma, joka lähettää käyttäjälle ilmoituksia Lyrica-hoidon toteutuksesta ja kivun hallinnasta ensimmäisen 30 päivän ajan. Päivittäisvinkit tukevat Lyrican oikeaa käyttöä ja auttavat hallitsemaan hoitoon liittyviä odotuksia.

Muistutukset


Sovellus sisältää kaksi käytännöllistä muistutustoimintoa: Lääkemuistuttajan avulla käyttäjä voi asettaa automaattisen muistutuksen lääkkeen ottamisesta lääkärin antamien ohjeiden mukaisesti. Annosmuistuttaja antaa käyttäjälle mahdollisuuden asettaa muistutuksia Lyrica-annoksen muuttamisajankohdista.

Kipupäiväkirja


Työkalu, jonka avulla käyttäjä voi seurata kipunsa voimakkuutta ja sijaintia sekä omaa vointiaan päiväkohtaisesti. Kipupäiväkirjan yhteenveto antaa olennaista tietoa käyttäjän voinnista myös terveydenhuollon ammattilaisille ja auttaa tekemään yhä yksilöllisempiä hoitopäätöksiä.

Kysymyksiä ja vastauksia


Osio, joka sisältää usein kysyttyjä kysymyksiä Lyrica-hoidosta ja neuropaattisesta kivusta. Antaa käyttäjälle mahdollisuuden kerrata lääkärin vastaanotolla läpikäytyjä asioita, ajasta ja paikasta riippumatta.


Sovelluksen käyttöönotto

  • Toimii Apple ja Android -puhelimissa ja tableteissa
  • Sovellus ladataan puhelimeen App Storesta tai Google Play Storesta
  • Palveluun kirjaudutaan syöttämällä tekstikenttään Lyrica-lääkepakkauksesta löytyvä Vnr-koodi